Quark/Home
  Home
  Despre Noi
  Servicii
  Reviste
  Creație
  Dosarele Paradigma XXI
  Biblioteca virtuală
  Galerie de artă

Home


    Deținem o moștenire culturală recunoscută pe alocuri, respinsă adeseori, bagatelizată prin spiritul de superficialitate de care s-a dat dovadă în ultima vreme. Nu noi am inventat cuvântul, dar cuvântul în amplitudinea sa este, fără îndoială, instrumentul care ne-a zidit și care va zidi generațiile viitoare. Osatura, structura, semnificația sunt cele care pot crea ligaturile necesare spațiului globalizat sau...global! Tu ești cel care alege construcția sau destructurarea.

    Cultura românească, bună sau rea, trebuie să intre într-un dialog real cu fondul cultural european, să devină un organism viu, capabil de un schimb real de informații. Schimbul se realizează doar prin contact. Editura QUARK PRESS poate fi un spațiu de contact, o oportunitate de dialog.

    Ai ceva de spus aici, acum și cu aceste mijloace? Noi îți punem la dispoziție pagina de creație unde așteptăm operele tale. Ele pot acoperi orice domeniu: ideologie, filozofie, știință, tehnologie, literatură, dogmatică.

    Pe site-ul nostru poți citi on line două reviste literare concepute în format tipo și electronic. De asemenea ai la dispoziție o bibliotecă vituală și, în curând, o librărie virtuală unde vei putea găsi lucrări care acoperă o arie vastă din cultura contemporană, arie ce se întinde de la literatură și artă până la știință și filozofie.


 
_blank